20 de juliol 2009

Et presentem l’estiu més Sensacionaaal!



A l’Obra Social ens agrada molt l’estiu, pel sol i el bon temps, i perquè et podem portar l’entreteniment que més t’agrada per gaudir amb els teus. Com que ara els dies són més llargs, de segur que no tindràs cap problema per administrar-te l’agenda amb tant per escollir!

Tu decideixes si prefereixes cultivar la teva ment visitant exposicions, créixer professionalment assistint a conferències, ajudar als altres a l’espai solidari, o fer gaudir l’ànima amb espectacles de tot tipus.

A més, amb l’estiu estem d’estrena! Inaugurem un servei d’alertes per avisar-te de quan comença aquella activitat que t’interessa i, a més, ara també ens pots trobar al Facebook, Youtube, Flickr i fins i tot al Twitter! Anima’t i segueix-nos també en aquests canals!

I, ja coneixes el nostre nou espai www.sensacionaaal.cat? Aquí és on tenim l’agenda amb les millors activitats, les més emocionants, les més sensacionaaals!
A més, tindràs la oportunitat de guanyar un dels 3 viatges en globus, per a dos persones, que sortegem! Com a Amic de l’Obra Social que ets, només t’hauràs d’inscriure o actualitzar les teves dades, i entraràs en el sorteig totalment gratis.

Ja ho saps! Tu decideixes com crear el teu estiu sensacionaaal.