15 d’octubre 2009

Lluitem contra la fam a Catalunya amb 200.000 kg d’aliments!

Coincidint amb els dies mundials de l’Alimentació (16 d’octubre) i de la Pobresa (17 d’octubre), el Banc dels Aliments ha organitzat una campanya de recollida d’aliments a tot Catalunya.

A l’Obra Social Caixa Sabadell col•laborem com a promotors de l’acció, i tenim l’objectiu d’arribar als 200.000 kg d’aliments recollits. Creiem en la necessitat d’impulsar aquesta iniciativa, i per això teniu a la vostra disposició 140 punts de recollida d’aliments, per a tots aquells que hi vulgueu col•laborar.

Durant aquesta setmana, fins el proper dissabte dia 17 d’octubre, la xarxa d’oficines Caixa Sabadell es transforma en un punt de recollida d’aliments per a la campanya.

Des d’aquí, us volem agrair la vostra ajuda i recordar-vos que tots els aliments seran benvinguts, però especialment aquells amb una caducitat més llarga com l’arròs, els llegums secs i la pasta seca.

I recordeu: a Sabadell, estarem recollint aliments a l’Obra Social Caixa Sabadell (C/ d’en Font, 1 – davant del Mercat Central de Sabadell) fins el dissabte a les 14h.

Moltes gràcies a tots!