10 de novembre 2009

Els Premis Caixa Sabadell ajuden amb un milió d’euros a 136 projectes socials i culturals

El passat 4 de novembre vam celebrar l’acte de lliurament dels 36ens Premis Caixa Sabadell, dotats amb un milió d’euros que es van repartir entre 136 projectes socials i culturals presentats per entitats sense ànim de lucre de Catalunya, la Comunitat de Madrid, el País Valencià, les illes Balears i Andalusia.


L’acte va tenir lloc al recent inaugurat Auditori_3 de l’Obra Social, a Sabadell i va ser presentat per la periodista Glòria Serra. La secretària d’Infància i Adolescència del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Imma Pérez va presidir l’atorgament, i també hi van participar l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, i el president de Caixa Sabadell, Salvador Soley i Junoy. A més, la vetllada va ser amenitzada pel grup musical Camut Band.


Els Premis Caixa Sabadell es convoquen des de l’any 1973 i d’aleshores ençà ja han repartit un total de 6.55 milions d’euros entre les entitats sense ànim de lucre. A l’edició 2009, els projectes presentats beneficiaran en darrera instància a gent gran, infants i joves, aturats, persones amb dificultats per accedir a un habitatge, dones maltractades, immigrants, discapacitats físics i psíquics, malalts i persones en risc d’exclusió social. Podeu consultar els projectes guanyadors aquí.