15 de febrer 2010

Ets únic? Cicle de cinema i biometria

Més de 8.000 persones ja han passat per l’exposició “Ets únic? Biometria: interactua i descobreix la teva identitat, exposició interactiva dissenyada i realitzada per la Cité des sciences et de l’industrie – La Villette (París) i adaptada per la Cité des télécoms de la Pleumeur-Bodou (Bretanya), que n’és la propietària.

Imatge general de l’exposició “Ets únic?”

La mostra es divideix en tres grans apartats: els fonaments, les tècniques i les aplicacions. En cada secció, diferents dispositius biomètrics ens permeten interactuar i descobrir aspectes de la nostra identitat biomètrica que desconeixíem.

Només entrar, el visitant es registra mitjançant la seva empremta digital i amb una fotografia del seu rostre. Aquest registre inicial us permetrà interactuar al llarg de l’exposició amb diferents dispositius, que us reconeixeran al llarg del recorregut.

Un visitant registra la seva empremta digital

El comissari de l’exposició, Francesc Serratossa, registrant el seu iris al lector

L’exposició és d’entrada lliure i gratuïta i està oberta tots els dies de 17 a 21 hores i els caps de setmana i festius, d’11 a 14 i de 17 a 21h.

I a més, cada cap de setmana, hi ha activitats infantils i per famílies per conèixer una mica més el que és la biometria.