13 de maig 2010

Diego el Cigala inaugurarà el 6è Caixa Sabadell Etnival



Els dies 17, 18 i 19 de juny, un total de 14 grups passaran pel 6è. Caixa Sabadell Etnival, el festival de músiques del món que promovem i organitzem des de l'any 2004 a Girona.




En aquesta sisena edició el Caixa Sabadell Etnival fa un viatge pels sons urbans que es nodreixen de les músiques locals o d’arrel com la cúmbia, el flamenc, la rumba o el reggae i de les músiques urbanes, com el jazz, el hip hop, el rock, el pop o la música electrònica.

El festival començarà el dijous 17 de juny amb la fusió de flamenc i jazz de Diego el Cigala, l'únic concert de pagament de tots els que s'oferiran, que es realitzarà a l'Auditori de Girona. 

Seguirà amb propostes tan trencadores dins de la fusió llatina amb música electrònica i hip hop com la dels colombians guanyadors de diversos Grammys Llatins, Bomba Estéreo o els angelins Ozomatli acompanyats d’altres noms com el rei del ragga de l’estat espanyol Morodo o els grups catalans amb vocació internacional La Pegatina, Che Sudaka, Color Humano o Pirat’s Sound Sistema.

En total sonarà la música de ciutats com Barcelona, Tarragona, Lleida, Madrid, Londres, Àmsterdam, París, Milà, Los Ángeles, México D.F., Buenos Aires, Bogotà, Caracas i, és clar, Girona.

Tota la informació del festival a www.caixasabadelletnival.com

Descarrega't el programa en pdf:

2 comentaris:

Marc Serrano i Òssul ha dit...

¡Festival gratuït i, ja, de referència!

Unknown ha dit...

Avui he rebut un programa del festival a la bústia i m'ha sorprès molt que no hi hagués ni una sola paraula en català. Ni tan sols la publicitat de la nova caixa Unnim(os). Un festival promogut per Caixa Sabadell, a Girona, ignora totalment la llengua del lloc? Potser és massa "pagesa" per a un festival tan modern i cosmopolita?