23 de desembre 2009

De talent, n'hi ha, però deixem-lo aflorar!

Ja podeu escoltar aquí les intervencions dels representants de les empreses KH Lloreda i Establiments Viena dins l'11a Jornada Joan Sardà. Es tracta de la trobada de petites i mitjanes empreses (pimes) que organitzem cada any i que enguany va tenir lloc el 12 de novembre a la nostra seu central, a Sabadell. 144 empresaris de petites i mitjanes empreses de tot Catalunya van apropar-s'hi per debatre-hi al voltant de La gestió del talent.


L'Auditori_3 de l'Obra Social Caixa Sabadell, acabat d'inaugurar, va acollir les intervencions Equips de treball com a base de la gestió, a càrrec de Josep Maria Lloreda, president del Grup KH Lloreda de productes de neteja, i Gestió del talent a Establiments Viena, per Eduard Calero, cap de Recursos Humans d'aquests restaurants. Ara les posem al vostre abast al web de l'Obra Social Caixa Sabadell.


En un altre lloc (el majestuós Saló Modernista de Caixa Sabadell) i en un altre moment (a la tarda), però sempre dins la jornada, la brillant
Pilar Jericó, experta en gestió empresarial, consultora en desenvolupament del talent i el lideratge i sòcia directora d'Innopersonas, va dissertar sobre La gestión integral del capital humano: más allá del talento.



Fotos: Berta Tiana / Obra Social Caixa Sabadell.