15 de desembre 2009

Premi Joan Sardà Dexeus pel llibre “Caixa Sabadell: finances i acció social (1859-2009)”

El llibre que recull la història dels 150 anys de Caixa Sabadell, ha rebut el prestigiós premi Joan Sardà Dexeus que atorga cada any el Col•legi d'Economistes de Catalunya.

Obra dels historiadors Josep Maria Benaul, Antoni Garrido i Carles Sudrià, el llibre retrata la història de la caixa catalana degana, des de la seva fundació per un grup d’empresaris del tèxtil sabadellenc, fins el present.


El guardó l'atorga la Revista Econòmica de Catalunya, editada pel Col•legi d’Economistes
i l'ha recollit el president de Caixa Sabadell, Salvador Soley, dins el Sopar dels Economistes, que ha tingut lloc el 26 de novembre a l'Hotel Rey Juan Carlos I de Barcelona com a cloenda de la Jornada dels Economistes 2009.



Hi acompanyaven el director de l'Obra Social Caixa Sabadell —editora del llibre—, Fermí Pons-Pons; el president de la Comissió de Control de Caixa Sabadell, Josep Maria Manyosa, i el secretari del seu Consell d'Administració, Josep Llobet. El llibre es va presentar l'any passat en un acte amb presència del president de la Generalitat, José Montilla, i del president de la Confederació Espanyola de Caixes d'Estalvis (CECA), Juan Ramón Quintás.


El llibre, enquadernat amb tapes dures, és a la venda a les llibreries i a l’Obra Social Caixa Sabadell. Se’n va fer una versió compendiada, que es va obsequiar als clients de Caixa Sabadell l’any 2008.


Fotos: Berta Tiana / Obra Social Caixa Sabadell.